Relatie beëindigen


U, uw partner of samen hebben besloten om een einde te maken aan de relatie en te scheiden van elkaar. Het is goed denkbaar dat door de zware emotionele toestand, de situatie niet meer is te overzien. U heeft bepaalde belangen maar kan, of durft dit niet helder te verwoorden. Wanneer u over de zakelijke aspecten begint, zoals de verdeling van onroerende en roerende zaken, kan het zijn dat u een antwoord krijgt vanuit een emotioneel aangeslagen toestand. De situatie wordt steeds moeilijker bespreekbaar en kan ontaarden in een conflict.

Laat u begeleiden en creëer samen de oplossing. Bij relatie beëindiging werken wij samen met www.youandmemediation.nl

Mediation is een vorm van bemiddeling in conflicten, waarbij een neutrale bemiddelingsdeskundige, de mediator, het proces van de communicatie en onderhandelingen tussen partijen begeleidt om vanuit hun werkelijke belangen tot een gezamenlijk en optimale oplossing te komen.

De betrokken partijen beslissen zelfstandig in het proces en komen samen tot oplossingen onder begeleiding van de mediator. In het mediation proces staat centraal dat partijen tot meer begrip van hun situatie komen, beter communiceren en destructief handelen wordt omgebogen in constructief handelen.

Met Mediation is de kans op het behalen van een Win-Win situatie voor alle partijen erg groot.