Life Events


Life-events

Life events, of ook wel gezegd levensgebeurtenissen.

Wij weten uit eigen ervaring dat veel persoonlijke gebeurtenissen in een leven verweven zijn met financiële zaken. Een echtscheiding, het kopen van een eigen woning, het regelen van een pensioen, het opzetten van een bedrijf. Allemaal gebeurtenissen die grote impact kunnen hebben op uw financiële huishouding. Best wel ingewikkeld en soms ook spannend.

Waar moet u rekening mee houden? Wat is het gevolg van deze keuze? Hoe ziet het financiële plaatje er dan uit? Waar moet ik beginnen? Allemaal vragen waar wij samen met u antwoord op vinden en inzicht in kunnen geven.

Werkwijze

24/7 Verzekeringen past zich aan de klant aan. Niemand is hetzelfde dus bieden wij ook geen standaard oplossingen. 24/7 Verzekeringen geeft u een advies op maat.

Adriaan: “Mijn werkwijze is dat ik naast de klant probeer te staan tijdens de belangrijke momenten van het leven. Men huurt mij in om wegwijs te worden en om mijn directe en eerlijke uitleg. Ik ben niet alleen theoretisch goed onderlegd, maar neem ook praktijkervaring mee, daarbij draai ik niet om de hete brij heen.”